Runneboom / F B M Wijk Bij Duurstede

Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede
Waag 52
3961 LZ Wijk Bij Duurstede
Bel ons op: 343576840
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

De uitstekende service van Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede

Een kunstuitleen kan meer voor je betekenen dan alleen maar een plek waar je kunst kunt huren of kopen. Natuurlijk is dit onze belangrijkste taak. Wij vinden niet alleen kunst die bij je past, maar we zorgen er ook voor dat je deze kunstwerken krijgt voor de beste prijs. Hierbij geven we je altijd advies wanneer je dit nodig hebt. Zo gaan we bijvoorbeeld altijd op zoek naar kunst die het best past bij je huidige interieur of bij de identiteit van je bedrijf. Zo krijgt het interieur van je pand de uitstraling waar je naar op zoek was. Maar er zijn nog veel meer services die we aan je kunnen leveren.

Nadat de perfecte werken gevonden zijn en er een deal is over de prijs, of het nu gaat om kopen of huren, regelen wij het transport naar jouw kantoorpand. Alles wordt naar behoren bij je afgeleverd. Hier hoeven onze services niet bij op te houden. Je kunt namelijk tevens gebruik maken van onze ophangservice. Je kunt zelf aangeven hoe je de werken opgehangen wilt hebben. Je kunt opteren voor onze moderne systemen, maar ook een ouderwetse haak of spijker in de muur is een optie. Jij bepaalt, wij helpen je graag bij iedere stap. Dat alles maakt Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede tot je beste optie van dit moment. Onze service is ongeëvenaard, onze prijzen zijn uitstekend en binnen onze collectie vindt iedereen de ideale kunstwerken.

Runneboom / F B M Wijk Bij Duurstede

Laat je helpen door Runneboom / F B M Wijk Bij Duurstede

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Dat is ons doel. Je hebt zelf de keuze of je kunst wil kopen of huren. Het mooie aan kunst huren is dat je over wat meer flexibiliteit beschikt. Gehuurde kunst kun je namelijk vervangen wanneer jij dat wil. Ben je op een schilderij uitgekeken of wil je eens wat anders proberen, dan kan dit wanneer jij dat wil. Een bijkomend voordeel van het gebruik maken van onze diensten is dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij kunnen alles voor je regelen. Meteen vanaf het begin voorzien we je van adviezen wanneer jij dat nodig hebt. Je kunt kiezen uit een grote collectie en we onderhandelen voor je als het gaat om het kopen dan wel huren van specifieke stukken. Is alles in kannen en kruiken, dan regelen we ook dat de werken naar je pand getransporteerd worden. Mocht het nodig zijn, dan hangen we ook deze werken voor je op.

Het huren van kunst bij onze galerie gaat gepaard met een specifiek maandbedrag. Een aantal factoren zijn van invloed op de hoogte van dit bedrag. Ten eerste zal de huur afhangen van de hoeveelheid werken die je huurt. Daarnaast is de individuele waarde van ieder werk van invloed op het uiteindelijke bedrag. Het zal je niet verbazen dat je meer huur kwijt bent naarmate de waarde van een schilderij hoger is. Je hebt de keuze uit een gevarieerde collectie. Hierin vind je werken van zowel talenten als bekende namen. Koop je een kunstwerk, dan bezit je ook daadwerkelijk dit schilderij. Maar schilderijen zijn niet de enige soorten kunstwerken waarvoor je bij ons terecht kunt. Zo kun je bijvoorbeeld ook opteren voor beeldhouwwerken. Zo vindt iedereen datgene wat hij of zij nodig heeft voor het perfecte interieur. Daarom kies je voor Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede.

Waarom de kunst van Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede een toegevoegde waarde heeft

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij onze kunstuitleen terecht. Mooie kunst in huis brengt je woning tot leven. Zeker wanneer de werken goed aansluiten op het interieur, leidt dit tot een mooi resultaat. Kunst geeft leven aan je woning. Je huis voelt nu nog meer als een thuis. Koop je kunst, dan fleur je jouw huis voor altijd op met een mooi kunstwerk (of meerdere werken). Maar je hebt ook de optie om kunst te huren. In dat geval betaal je een vast bedrag per maand. Het handige aan werken huren is dat je na verloop van tijd kunt besluiten om andere kunstwerken thuis op te hangen. Zo blijf je variëren en ziet je interieur er iedere keer weer anders uit. Bovendien maakt de mooie kunst uit onze collectie altijd de tongen los. De ideale ijsbreker wanneer er mensen op bezoek komen.

Daarnaast leveren we kunst aan bedrijven. De meerderheid van onze klanten komen uit het bedrijfsleven. Hierbij maakt het niet uit hoeveel kunstwerken je wilt kopen of huren. Het is niet verrassend dat kunstuitleen bedrijven de laatste jaren steeds populairder worden. Kunstwerken zijn namelijk de perfecte manier om het interieur van je kantoorpand leuker te maken. Schilderijen zijn er in vele varianten. Er is altijd wel iets dat naadloos aansluit op je interieur. Daarnaast laat een mooi schilderij een ruimte nog meer shinen. Uit meerdere onderzoeken is tevens gebleken dat een werkomgeving met veel kunst meer inspirerend en motiverend is. Dankzij de kunstwerken van Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede zijn je medewerkers productiever dan ooit.

Kunst komt met vele voordelen gepaard. Ten eerste is het van nature mooi, zeker wanneer je de kunstwerken kiest die het beste aansluiten op jouw smaak. Kunst geeft ook identiteit aan een pand. Het kan iets zeggen over waar je als bedrijf voor staat. Bovendien hebben de kleuren van schilderijen effect op ons onderbewust zijn. Kleuren wekken specifieke emoties op, maar kunnen ook ontspannend zijn. Het effect wat je voor ogen hebt bepaal je zelf. Wij zoeken er de meest geschikte werken bij. Het mooie aan kunst kopen of huren bij Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede is dat we beschikken over een ruime collectie waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Als ondernemer denk je daarnaast natuurlijk ook aan je financiën. Ook in dat opzicht hebben we goed nieuws, want het kopen van kunst is fiscaal aftrekbaar.

Kunstuitleen gezocht? Runneboom / F B M Wijk Bij Duurstede is wat je zoekt

Wij van Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede vinden dat kunst diverse plaatsen leuker maakt. Het is altijd een welkome toevoeging voor een interieur. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij onze kunstuitleen terecht. Bij ons kun je kunst kopen, maar je kunt er ook voor opteren om kunstwerken te huren. Wij helpen je graag met het inrichten van je pand. Bij ons ontdek je de beste prijzen van dit moment. Bovendien helpen we je bij iedere stap. Wij zoeken kunstwerken uit gebaseerd op jouw wensen. We geven advies waar nodig en met vragen kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast verzorgen we de transport en mits gewenst kunnen we ook de kunstwerken voor je ophangen. Daarom kies je dus voor Runneboom / F B M in Wijk Bij Duurstede.

Meer informatie vind u op de website van Runneboom / F B M.

Neem contact op met Runneboom / F B M via de telefoon op: 343576840. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Runneboom / F B M op: Waag 52 3961 LZ in Wijk Bij Duurstede.