Stichting Culturele Kring Echt Echt

Stichting Culturele Kring Echt in Echt
Haeselaarsweg 4
6102 RP Echt
Bel ons op: 
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

Wat kan Stichting Culturele Kring Echt in Echt voor je betekenen?

Iedereen die kunst wil huren of kopen is bij Stichting Culturele Kring Echt in Echt aan het juiste adres. Jij geeft je wensen door, daarna zorgen wij er voor dat je de keuze hebt uit een collectie op maat. Hierbij zorgen wij er voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Jij hebt nergens omkijken naar. Je kunt bij ons terecht voor schilderijen, maar ook andere vormen van kunst zijn mogelijk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld beeldhouwwerken. Wij zorgen er voor dat deze kunstwerken naar behoren naar je werkplek getransporteerd worden. Daarnaast verzorgen wij ook de inrichting van je kantoor. We geven altijd advies op maat voor ieder bedrijf.

Kunst kun je lenen als particulier, maar ook voor ondernemers is dit een interessante optie. Bij ons huur je kunstwerken voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag hangt af van de hoeveelheid kunstwerken die je huurt. Alhoewel onze klanten veelal bestaan uit bedrijven, is het dus ook mogelijk om te huren voor je eigen woning. Bovendien heb je altijd de optie om kunstwerken in te ruilen, mocht het zo zijn dat je op een specifiek werk bent uitgekeken. Deze flexibiliteit waarderen onze klanten enorm. De huur die je moet betalen zal ook afhangen van de prijs en kwaliteit van de werken die je huurt.

Daarnaast is het mogelijk om via ons bedrijf kunst te kopen. Het mooie is dat je uit vele soorten kunstwerken kunt kiezen. Soms gaat het om jong talent, andere keren om bekende kunstenaars die zichzelf al ruimschoots bewezen hebben. Het is iedere keer weer een verrassing waar mensen voor kiezen. Over smaak valt niet te twisten, dus daarom is het extra fijn dat je bij ons de keuze hebt uit een gevarieerde collectie waarin voor ieder wat wils te vinden is. Het mooie aan dergelijke aankopen is dat ze fiscaal aftrekbaar zijn. Dus ook op financieel vlak heb je profijt van deze kunstwerken.

Andere voordelen van Stichting Culturele Kring Echt in Echt

Wij staan altijd voor je klaar als het gaat om kunstadvies. Onze service is van een hoog niveau. Je kunt altijd van ons op aan. Bovendien kun je altijd bij ons terecht tegen aantrekkelijke tarieven. Daarbij maken wij gebruik van een uitgebreide collectie waar voor ieder wat wils te vinden is. Het mooie aan onze collectie is dat het een mix is van zowel up and coming kunstenaars als gerenommeerde meesters die hun sporen allang verdiend hebben. Het is bij ons ook een optie om schilderijen op maat te laten maken, kunstwerken te laten maken als gift voor een werkrelatie of een interne expositie te houden op de bedrijfsvloer.

Stichting Culturele Kring Echt Echt

Waarom kies je voor kunst voor je bedrijf?

Je wilt dat je bedrijfspand er zo mooi mogelijk uitziet. Zeker wanneer je geregeld klanten over de vloer hebt, kan je bedrijf eigenlijk niet zonder pittoreske kunststukken. Een mooi schilderij ziet er niet alleen van zichzelf goed uit, maar het kan een hele kamer opfleuren. Bovendien is een mooi schilderij ook een uitstekende ijsbreker. Het zet mensen aan tot het discussiëren van de kunststukken. Daarnaast is het ook voor je medewerkers mooi om te hebben. Kunst inspireert ons, ook tijdens ons dagelijks leven. Bovendien hebben onderzoeken ons geleerd dat aangename schilderijen een motiverende werking heeft op werknemers. Hoe beter en mooier de omgeving is waarin je werkt, hoe productiever werknemers zijn.

Stichting Culturele Kring Echt in Echt helpt je ook om een identiteit te geven aan je bedrijf. Dat is de kracht van kunstwerken. Daarom is het een aanrader om ons te laten helpen bij het inrichten van je kantoorpand. Wij staan je graag met raad en daad bij om van het interieur een mooi geheel te maken. Er zijn specifieke kleuren die specifieke emoties oproepen. Jij geeft bij ons aan wat voor identiteit je wilt voor jouw bedrijf. Wat zijn de kernwoorden die jouw bedrijf het beste omschrijven? Hierop gebaseerd zoeken wij kunst die naadloos aansluit op de identiteit van jouw bedrijf. Bijkomend voordeel van het kopen dan wel huren van kunst is dat dit fiscaal aftrekbaar is. Bovendien past het in het MVO beleid. Genoeg redenen dus om gebruik te maken van onze diensten.

Kunst bedrijf nodig? Stichting Culturele Kring Echt in Echt is wat je nodig hebt

Voor je eigen bedrijf of woning ben je op zoek naar kunst op maat. In dat geval ben je bij Stichting Culturele Kring Echt in Echt aan het juiste adres. Je bent niet alleen op zoek naar kunst die van zichzelf uniek is en er goed uitziet. Je wilt ook dat deze kunst goed past bij de rest van het interieur, of het nu gaat om een bedrijfspand of je eigen woning. Bij ons bedrijf ben je aan het juiste adres als het gaat om kunstverhuur. Ook als je kunststukken daadwerkelijk zelf wilt kopen, zit je bij ons goed. Daarnaast geven we advies en zijn we bereid om voor je te bemiddelen. Zo laat je jouw bedrijf er nog beter uitzien. Klanten zullen onder de indruk zijn als ze je pand bezoeken.

De uitgebreide service van Stichting Culturele Kring Echt in Echt

Onze diensten houden niet op bij het vinden van geschikte kunstwerken voor jouw bedrijfspand of voor bij je thuis. Wij zorgen er voor dat alles naar behoren bij je geleverd wordt. Zo regelen wij de transport, zodat je hier totaal geen omkijken naar hebt. Daarnaast kun je gebruik maken van onze ophangservice. Wij zullen er voor zorgen dat alles naar behoren opgehangen wordt. Hiervoor gebruiken wij handige systemen, zodat er geen spijkers in muren hoeven worden geslagen. Dat scheelt ook een hoop voor het weghalen of vervangen van werken.

Natuurlijk is een haakje in de muur altijd een optie, mocht je dit prefereren. Wij zijn uiterst flexibel en we houden te allen tijde rekening met jouw wensen en voorkeuren. Bovendien voorzien we je graag van kunstadvies. Waar de één een sterke voorkeur heeft voor bepaalde werken, zal de ander twijfels hebben over welke kunstwerken het beste passen bij een bedrijfspand of kantoor. In dat geval geven we je graag advies. Dit zal te allen tijde leiden tot een resultaat waar je 100% tevreden over bent. Bovendien kan er altijd van kunstwerk gewisseld worden wanneer jij dat wilt.

Meer informatie vind u op de website van Stichting Culturele Kring Echt.

Neem contact op met Stichting Culturele Kring Echt via de telefoon op: . Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Stichting Culturele Kring Echt op: Haeselaarsweg 4 6102 RP in Echt.