Galerie Atelier Haije Gemser Velsen-zuid

Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid
Torenstraat 4
1981 BC Velsen-zuid
Bel ons op: 255510817
Meer informatie vind u op: 
Of mail naar: 

De voordelen van kunst via Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid voor je bedrijf

De praktijk leert ons dat de meeste klanten uit het bedrijfsleven komen. Natuurlijk is het ook mogelijk om als particulier voor Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid te kiezen. Zelfs als je maar één kunstwerk wilt huren of kopen, kun je bij ons terecht. Maar het merendeel van de klanten komt uit het bedrijfsleven. Vreemd is het niet dat ze voor ons kiezen, want het kopen dan wel huren van kunst is de ideale manier om je kantoor wat op te leuken. Een goed schilderij heeft een effect op de gehele ruimte. Alles ziet er net wat beter uit. Bovendien maakt een mooi kunstwerk de tongen los. Er is altijd stof voor een gesprek. Daarnaast zullen je medewerkers waarderen dat er kunst aanwezig is. Kunst inspireert en maakt het leven mooier. Hoe beter het interieur van je kantoor er uit ziet, hoe gemotiveerder en productiever werkende mensen zijn. Ook dat is een reden om voor Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid te kiezen.

Kunst is de ideale manier om je kantoorpand van een eigen identiteit te voorzien. Er zullen genoeg klanten en zakenrelaties zijn die jouw bedrijf omschrijven als dat bedrijf met die mooie kunst aan de muur. Maar je kunt ook zelf kiezen wat voor kunst je wilt hebben binnen je kantoorpand. Ook hiermee draag je een eigen identiteit uit. Van vrolijke kleuren tot aan meer abstracte werken, je kunt geheel zelf kiezen waar je voor gaat. Wij helpen je hier graag bij. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies. Wij beschikken over een grote collectie waar alles te vinden is wat je nodig hebt. Aangenaam voordeel van het kopen van kunst is dat dit fiscaal aftrekbaar is. Het is misschien niet je voornaamste reden om voor de services van Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid te kiezen, maar het is wel mooi meegenomen.

Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid staat op ieder moment voor je klaar

Wanneer men hoort dat wij kunst verhuren en verkopen, denkt men al snel dat onze diensten hierbij ophouden. Niets is minder waar. Wij helpen je bij iedere stap van dit proces. Dit begint met het adviseren. Wij hebben al vele klanten geholpen. Hierdoor hebben we genoeg ervaring met het vinden van de juiste kunst voor ieder pand. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alles naar behoren bij je wordt afgeleverd. Ook kun je kiezen voor onze ophangservice. Hierbij houden we rekening met jouw voorkeuren. Zo hebben we ophangsystemen, maar je kunt ook kiezen voor een haak in de muur. We houden rekening met jouw wensen, bij iedere stap.

Het mooie aan onze services is dat we altijd flexibel zijn. De klant is koning en we houden zoveel mogelijk rekening met jouw voorkeuren. We geven advies, maar jouw keuzes zijn leidend. We doen er alles aan om een klanttevredenheid van 100% te behalen. Bovendien zijn onze tarieven uitstekend er zijn weinig andere vergelijkbare kunstgalerieën die op dit front beter scoren. Daarom kies je voor Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid.

Onze service is van een uitstekend niveau. Wij helpen je tijdens iedere stap, van het vinden van geschikte kunst tot het ophangen van de kunstwerken. Naast schilderijen kun je ook bij ons terecht voor andere kunstwerken, zoals bijvoorbeeld beeldhouwwerken. Hierbij hebben wij verschillende soorten bedrijven geholpen. Zo weten we precies wat jouw kantoorpand nodig heeft.

Galerie Atelier Haije Gemser Velsen-zuid

Kunstgalerie Galerie Atelier Haije Gemser Velsen-zuid

Een kunstgalerie ondersteunt particulieren en bedrijven bij het kopen of huren van kunstwerken. Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid helpt je graag bij alles wat je nodig hebt op het gebied van kunst. Bij ons kun je terecht voor het kopen van kunst, maar ook voor kunstverhuur ben je bij ons bedrijf aan het juiste adres. Kunst is de perfecte manier om je interieur op te leuken. Hierbij kan het gaan om je bedrijfspand, maar ook voor je eigen huis kan kunst van toegevoegde waarde zijn. Bij ons kun je terecht voor zowel het kopen als het huren van kunst. Wij bemiddelen voor je en zorgen er voor dat alles naar behoren uitgevoerd wordt. Onze service is over de gehele linie van een hoge kwaliteit.

Hoe kan kunstgalerie Galerie Atelier Haije Gemser Velsen-zuid je helpen?

Van particulieren tot aan ondernemers: iedereen kan bij Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid terecht. Wij houden te allen tijde rekening met je voorkeuren, zodat het resultaat altijd iets is waar je 100% tevreden over bent. Bovendien heb je nergens omkijken naar, want onze kunstgalerie zorgt er voor dat alle aspecten geregeld worden. Wij geven niet alleen advies en helpen je bij het vinden van geschikte kunstwerken, maar ook de transport van de kunstwerken naar je bedrijfspand regelen we voor je. Wij kunnen daarnaast er voor zorgen dat alles opgehangen wordt en dat de inrichting van je interieur tot in de puntjes verzorgd wordt. Wij zetten een resultaat neer waar je blij van wordt.

Je kunt er voor kiezen om kunst te kopen. Maar ook het huren van kunstwerken is een optie. Hiervoor reken je een specifiek bedrag per maand af. De hoogte van dit bedrag hangt af van de hoeveelheid kunstwerken die je huurt en de waardes van de kunstwerken. Hoe hoger de waarde van een werk, hoe meer je hiervoor per maand moet betalen. Het mooie aan onze collectie is dat je hierin een grote variatie aan werken aantreft. Bij ons kun je niet alleen terecht voor talentvolle jonge kunstenaars, maar ook voor gerenommeerde namen. Ben je een kunstwerk zat, dan heb je altijd de optie om deze te vervangen. Mocht je dit aangeven, dan kunnen we op zoek gaan naar een kunstwerk uit dezelfde prijsklasse.

Bij een kunstgalerie zoals de onze zul je voornamelijk werken kopen. Voor bedrijven is dit een interessante optie, want dan bezit je daadwerkelijk de werken. Je hebt bij ons de keuze uit een ruime collectie. Er is voor ieder wat wils. Bovendien is ieder bedrijf op zoek naar zijn eigen uitstraling en identiteit. De één houdt van realistische schilderijen, de ander van wat meer abstracte werken. Koop je één of meerdere kunstwerken bij Galerie Atelier Haije Gemser in Velsen-zuid, dan is er het bijkomende voordeel dat dit fiscaal aftrekbaar is.

Meer informatie vind u op de website van Galerie Atelier Haije Gemser.

Neem contact op met Galerie Atelier Haije Gemser via de telefoon op: 255510817. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Galerie Atelier Haije Gemser op: Torenstraat 4 1981 BC in Velsen-zuid.